Web Analytics Made Easy - Statcounter

دارنده ۷ مدال طلای کشتی فرنگی المپیک و جهان ضمن تمجید از همه ملی‌پوشان فرنگی ایران، تاکید کرد که به اندازه تمام مدال‌هایی که خودش گرفته، برای برنز پژمان پشتام خوشحال شده است. - اخبار ورزشی -

حمید سوریان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم در مورد رکوردشکنی کشتی فرنگی در تعداد فینالیست‌ها در تاریخ مسابقات جهانی اظهار داشت: تا کنون هیچ وقت چنین شرایطی را تجربه نکرده بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خدا را هزار مرتبه شکر که این اتفاقات در نروژ رقم خورد. خوشحالیم که این چند روز از اینجا در نروژ خبرهای خوبی از کشتی ایران مخابره شده است.

وی در مورد اینکه آیا فکرش را می‌کرد که کشتی در اسلو تا این حد مردم را شگفت زده و خوشحال کند، تصریح کرد: بله فکرش را می‌کردیم، من روی فرنگی اشرافم بهتر بود ولی در مجموع هم پتانسیل آزاد و هم فرنگی را می‌شناختم. خداراشکر که تا الان همه چیز شیرین بوده و دعا می‌کنم امروز هم در فینال دو وزن 63 و 67 کیلوگرم ادامه داشته باشد.

قهرمان المپیک 2012 لندن هدف اصلی کشتی را المپیک دانست و عنوان کرد: طی دو سال اخیر برنامه کشتی با هدف کوتاه مدت المپیک 2020 توکیو و هدف بلندمدت المپیک 2024 پاریس دنبال شد. همه این بچه‌ها جوان هستند و آینده دار، قطعا روز به روز بهتر خواهند شد.

سوریان با اشاره به اینکه نفر سوم جهان در وزن 82 کیلوگرم در یک سال گذشته مادرش را از دست داده و روزهای سختی را سپری کرده است، به تسنیم گفت: من سال‌هاست پژمان پشتام را به واسطه همشهری بودن از نزدیک می‌شناسم. او پسر و دوست داشتنی و مأخوذ به حیایی است. او مادرش را از دست داده و مدالش را تقدیم به روح مادرش کرده است. کاش مادرش زنده بود و مدال پسرش را می‌دید،  ولی نیست و قطعا روح مادرش از این اتفاق شاد شده است. پژمان پسر زحمت‌کشی است، از نزدیک روی او شناخت دارم و با مسائل زندگی‌اش آشنا هستم. به همین دلیل امروز برایش خیلی خوشحالم. درواقع به اندازه تمام مدال‌های خودم برایش از صمیم قلب خوشحال شدم.

نایب رئیس فدراسیون کشتی در مورد اینکه علی گرایی با وجود همه شایستگی‌هایش بار دیگر به فینال 77 کیلوگرم نرسید، تاکید کرد: حقیقتا ظرفیت علی گرایی خیلی بیشتر از اینهاست ولی متاسفانه احساس می‌کنم که خیلی نمی‌تواند به آن فضای رقابتی غلبه کند وگرنه به لحاظ تکنیک و تاکتیک و داشته‌های فردی فکر می‌کنم از تمام رقبایش جلوتر باشد. امیدوارم در آینده بتوند نتایج بهتر از این کسب کند.

سوریان در مورد رضا گرایی و دوکامبکش در مبارزه با رقبای ژاپنی و گرجستانی اظهار داشت: کشتی رضا فراز و نشیب زیادی داشت، خداراشکر آنقدر پتانسیل قوی و توانمندی داشت که دو تا کشتی نزدیک را با برد تمام کند، آنهم در شرایطی که دیگر باور نداشتیم نتیجه را برگرداند اما در هر دو مبارزه موفق شد امتیاز از دست داده را جبران کرده و به فینال راه پیدا کند. او در اوج جوانی با طلای المپیک و مدال قهرمانی جهان باید پختگی لازم را پیدا کند و این فراز و نشیب از کشتی‌اش جدا شود. رضا گرایی حقیقتا یک سرو گردن از همه رقبایش بالاتر است.

نایب رئیس فدراسیون کشتی در خصوص  قهرمانی محمدهادی ساروی نیز عنوان کرد: هادی همه چیز تمام است، به بهترین شکل ممکن طلای دنیا را با اقتدار از آن خود کرد، شبیه به همان کاری که علی اکبر یوسفی در سنگین وزن انجام داد.

قهرمان سال 2005 کشتی فرنگی جهان در خاتمه در مورد کسب مدال تاریخی سنگین وزن جهان گفت: این برای اولین بار در 60-70 سال کشتی فرنگی است که مدال طلای سنگین وزن می گیریم. ایران هیچ وقت در بین طلایی های این وزن سهمی نداشته که خوشبختانه به این مهم رسیدیم و حالا در تمام اوزان طلای دنیا را گرفته‌ایم. امیدوارم امروز میثم دلخانی و محمدرضا گرایی هم طلا بگیرند تا تمام رکوردها را حتی از سه طلای المپیک لندن جابه جا کنیم.

کشتی فرنگی قهرمان جهان| قطعی شدن قهرمانی روسیه و نایب قهرمانی شاگردان بنا + جدولیوسفی: مادرم امشب خوشحال‌ترین زن جهان است؛ مدالم را به او تقدیم می‌کنم/ خوشحالم جا پای الگوی کشتی‌ام گذاشتمبازگشت ‌قهرمان طلایی مسابقات کشتی جهان به زادگاهش/ آملی‌ها از ابتدای جاده هراز به استقبال امیرحسین زارع رفتند



انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کشتی کشتی کشتی فرنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۸۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفتن حسن یزدانی به مجارستان اشتباه است!

به گزارش "ورزش سه"، محمد طلايى يكى از قهرمانان دنياى كشتى آزاد با سه مدال ارزشمند طلا، نقره و برنز قهرمانى جهان محسوب مى‌شود كه در سطح مربيگرى پايه و بزرگسالان نيز كارنامه درخشانى بر جاى گذاشته و در حال حاضر حسن يزدانى، كامران قاسمپور، يونس امامى و عليرضا سرلك شاگردان مستقيم او در رده‌هاى نوجوانان، جوانان و بزرگسالان به حساب مى‌آيند.

در حال حاضر به غير از مربيان سازنده كه در سطح محلى، استانى و كشورى كاشف قهرمانان دنياى كشتى به حساب مى‌آيند بايد گفت ستاره‌هاى حال حاضر كشتى آزاد براى المپيك ٢٠٢٤ پاريس در سطح ملى كار خود را با مربيانى كه مى‌بينيد شروع كرده و اين مربيان در سطوح مختلف ملى به ويژه سطح پايه بيشترين نقش را در سازندگى آنها بر عهده داشته‌اند.

•محمد طلايى: حسن يزدانى، كامران قاسمپور، يونس امامى و عليرضا سرلك
•امير توكليان: رحمان عموزاد
•عليرضا رضايى: اميرعلى آذرپيرا
•غلام محمدى و ابراهيم مهربان: اميرحسين زارع

و اما موضوع روز كشتى ايران بى‌شك در وهله اول شرايط حسن يزدانى براى حضور و كسب سومين مدال يل جويبار در بازي‌هاى المپيك است و بعد از آن كسب آخرين سهميه كسب نشده در ٥٧ كيلوگرم در رقابت‌هاى تركيه كه اين مأموريت مهم بر عهده عليرضا سرلك گذاشته شده است.

حسن يزدانى در سطح تيم‌هاى نوجوانان و جوانان ايران با سرمربيگرى محمط طلايى پا به ميدان‌هاى بين‌المللى گذاشت و حتى با اين سرمربى مدال طلاى قهرمانى ٢٠١٧ بزرگسالان جهان در پاريس را به گردن آويخت شهرى كه حال در سال ٢٠٢٤ ميزبان المپيک سى و سوم است و يل كشتى ايران نيز اميد اول مدال طلاى آن براى كاروان ورزش ايران.

•افتخارات و مدال‌هاى حسن يزدانى با سرمربيگرى محمد طلايى:

????نوجوانان آسيا ٢٠١١ تايلند
????نوجوانان آسيا ٢٠١١ مجارستان
????جوانان آسيا ٢٠١٤ مغولستان
????جوانان جهان ٢٠١٤ كرواسى
????قهرمانى ٢٠١٧ بزرگسالان جهان پاريس

همچنين مدال‌هاى نقره و برنز سال‌هاى ٢٠١٥ و ٢٠١٨ حسن يزدانى در قهرمانى بزرگسالان جهان با حضور محمد طلايى به‌عنوان مربى در كادر فنى و طلاى ٢٠١٦ المپيک يل جويبار نيز با حضور محمد طلايى در اردوهاى قبل از اعزام به ريودوژانيرو كسب شده است.

•و اما افتخارات محمد طلايى به‌عنوان كشتى‌گير در دنياى كشتى آزاد:

????قهرمانى ١٩٩٤ جهان ٥٨ كيلو - استانبول
????قهرمانى ١٩٩٧ جهان ٥٨ كيلو - كراسنويارسك
????قهرمانى ٢٠٠٢ جهان ٦٠ كيلو - تهران

محمد طلايى براى تحقق و كسب طلاى دوباره المپيك كه بى‌شك از نگاه او حق حسن يزدانى به حساب مى‌آيد معتقد است بايد با تزريق آرامش اجازه دهيم او خود را بعد از جراحى كتف راست به درستى روى تشك پيدا كند.

طلايى كه يكى از بااخلاق‌ترين، بروزترين و فنى‌ترين مربيان حال حاضر كشتى آزاد ايران به‌شمار مى‌رود در گفت‌وگوى اختصاصى با "ورزش سه" حرف‌هاى جالبى را در مورد حسن يزدانى و لزوم اعزام او به تورنمنت ساسارى ايتاليا به جاى مجارستان بيان كرد كه خواندنش خالى از لطف نيست.

•س: با توجه به لغو تورنمنت سركيسيان ارمنستان كه محسن كاوه سرمربى تيم ملى آن را براى روى تشک رفتن حسن يزدانى تا قبل از بازيهاى المپيك طبق قوانين چرخه انتخاب كرده بود اين روزها چالش بزرگى ذهن همه را درگير كرده است، اينكه آيا تورنمنت رنكينگ دار مجارستان انتخاب درستى با توجه به عمل جراحى كتف محسوب مى شود؟

قانون كشتى اين است كسى كه آسيب ديده، ضرب خورده، عمل جراحى كرده، يك فوق ستاره عنوان دار است آنهم با ٩ مدال المپيك و جهان منطقى و حرفه اى به نظر نمى آيد دو ماه مانده به المپيك به تورنمنتى سنگين كه رنكينگ دار است اعزام شود و بدنش به بدن حريفان اصلى بخورد.

•س: يعنى از نگاه شما اعزام هفدهم خرداد ١٤٠٣ حسن يزدانى به تورنمنت مجارستان كار اشتباهى به حساب مى آيد؟

اعتقاد من اين است كه اصل در كشتى يعنى اعزام حسن يزدانى به تورنمنتى سبك تر براى بحث آمادگى و محك خوردن بدنى، از نگاه بزرگان كشتى هم اين كار درست است كه شرايطى را ايجاد كنيم كه فشار روانى و احتمال هر ريسك جبران ناپذيرى پايين بيايد.

•س: در حال حاضر حسن يزدانى براى رسيدن به سومين مدال المپيک خود و سرافرازى دوباره كشتى در ورزش ايران با درخشش در بازيهاى المپيك نيازمند چيست؟

حسن تنها نياز به تمركز و آرامش دارد، اينكه بعد از عمل جراحى كتف دست راست كه شش ماه از آن مى گذرد بتواند خود را پيدا كند. با انجام كشتى هاى سنگين آنهم با حريفان اصلى نبايد ريسك كرد و آن را بايد گذاشت بر روى تشك اصلى المپيک.

•س: البته اين موارد كه به عنوان اصل مطرح مى كنيد در مورد حسن يزدانى با ٩ مدال المپيک و جهان صدق مى كند ديگر، نسخه براى كشتى گير ديگرى كه جوان است قطعا فرق دارد؟

دقيقا، در حال حاضر حسن يزدانى با آن همه عنوان قلمروى خود را در كشتى جهان داراست كه شكار بايد وارد آن شود نه اينكه حسن را قبل از المپيک به مصاف با حريفان اصلى اش يا روس ها در تورنمنتى رسمى بفرستيم. به اصطلاح شير در قلمروى خودش مى ماند تا شكار پا در آن بگذارد نه اينكه براى شكار به قلمروى ديگرى وارد شود.

•س: پس با اين اوصاف نبايد حسن تا المپيك در تورنمنتى بين المللى به ميدان برود؟

نه اين هم درست نيست، در حال حاضر بهترين اتفاق حضور و اعزام حسن يزدانى به تورنمنت سبك تر ساسارى ايتالياست كه ٢٦ خرداد ١٤٠٣ و يك هفته بعد از تورنمنت رنكينگ دار مجارستان برگزار مى شود. حسن يزدانى در حال حاضر رنكينگ چهارم جهان را در اختيار دارد و نيازى به كسب امتياز ندارد بلكه ديگر كشتى گيران مثل آرون بروكس كه تيلور را برده و در رنكينگ جهانى جايى ندارد شايد به تورنمنتى رنكينگ دار نيازمند باشد.

•س: يعنى تورنمنت ساسارى ايتاليا را براى محك بين المللى حسن يزدانى و مشخص شدن وضعيت بدنى اش بعد از عمل جراحى و قبل از المپيك بهتر از مجارستان مى دانيد؟

بله و بى شك آقا محسن كاوه سرمربى تيم ملى و آقاى عليرضا دبير كه خودشان به عنوان رييس فدراسيون قهرمان المپيك و جهان هستند به اين موضوع اشراف فنى دارند و واقفند. قطعا تصميم درستى گرفته خواهد شد، اينكار كه حسن يزدانى دو ماه مانده به المپيک به تورنمنت رنكينگ دار مجارستان اعزام شود كارى غيرفنى و اصولى به عنوان اشتباهى محض است.
كشتى گيرى كه اول راه است بايد در ترنمنت هاى سنگين و رنكينگ دار محك بخورد نه حسن يزدانى با ٩ مدال المپيك و جهان، مصاف با حريفان اصلى براى امثال حسن آن هم دو سه ماه مانده به المپيك بايد در خود رقابتها و تشك اصلى اتفاق بيفتد. انشاالله كه رييس فدراسيون و سرمربى تيم ملى با تكيه بر تجربه خود بهترين تصميم را مى گيرند كه به نفع كشتى ايران در المپيك پيش روى باشد.

•س: پاريس و المپيك ٢٠٢٤ به نظر شما آخرين آوردگاه حسن يزدانى در كشتى خواهد بود؟

حسن ٢٩ سال دارد با ٩ مدال المپيك و جهان كه دهمين مدال را در پاريس خواهد گرفت و حقش طلاست. بار روانى را براى او نبايد بالا برد، از حسن يزدانى بهتر و حرفه اى تر نداريم، بايد با برنامه ريزى درست شرايطى را در ورزش كشور ايجاد كرد كه حسن تا ٣٣ سالگى بتواند ١٤ مدال المپيك و جهان را به كشتى ايران هديه دهد.
او مى تواند تا المپيك ٢٠٢٨ آمريكا و در اين المپيك هم روى سكو باشد، حسن يزدانى روى تشك كشتى كم فروشى نمى كند، هميشه حرفه اى كار كرده و يك عمر است از دايره خودش خارج نشده، او شديد زحمتكش است و كارش را به بهترين شكل روى تشك انجام مى دهد فقط نبايد تمركز و آرامشش را برهم زد.

•س: سوال آخر؛ عليرضا سرلك هم در سطح مبى شاگرد شما بوده آيا مى تواند در تركيه سهميه ٥٧ كيلو را بگيرد تا تيم كشتى آزاد با تركيب كامل به پاريس برود؟

عليرضا نقره قهرمانى جهان دارد و كشتى گير بسيار نجيب و با اخلاقى است كه على آرين به عنوان مربى برايش زحمات زيادى كشيده و با وجود آقا محسن كاوه و درايت سرمربى تيم ملى مى شود سهميه گرفت. سرلك بچه اليگودرز است و يك لر با غيرت كه اگر در قالب خودش در تركيه ظاهر شود و خودباورى را از دست ندهد توانايى كسب سهميه ٥٧ كيلوى المپيك را داراست.

✍???? پوريا تابان

دیگر خبرها

  • از ساخت داروی درمان دیسک کمر تا تلاش موفق کشتی‌گیران فرنگی برای کسب تمام سهمیه‌های المپیک
  • رفتن حسن یزدانی به مجارستان اشتباه است!
  • وداع تیلور از تشک کشتی؟ حریف یزدانی مربی می‌شود
  • خداحافظی تیلور از تشک کشتی؟ جادوگر مربی می‌شود
  • دیوید تیلور از کشتی خداحافظی می‌کند؟
  • خداحافظی دیوید تیلور از کشتی؟/ اولین پیشنهاد مربیگری به جادوگر رسید
  • تمام رشته‌های المپیکی باید مورد حمایت قرار گیرند
  • محمدرضا گرایی فقط 50 درصد شانس حضور در المپیک 2024 را دارد
  • بویری: بی‌حاشیه بودن و قلب پاک مُهمدی او را رو به جلو می‌برد
  • روایت رستمی از مبارزه با فرنگی‌کار ژاپنی با وجود مصدومیت